WIELKI TARG DOBREGO JEDZENIA w Fortecy, w najbliższą niedzielę.
W programie kapłony, kury i perliczki (świeże, oskubane), wędliny prawdziwe, sery zagrodowe, chleby (w tym żytnie na zakwasie, z pieca opalanego drewnem), nalewki, miody, konfitury z płatków róży, najlepszy olej rzepakowy z Góry św.Wawrzyńca, ogórki kiszone jędrne i chrupiące, jajka, od kur, które biegają po podwórku i warzywa od pana Ziółko i dużo, dużo więcej.
Jedzenie przywiezie ponad 40-u zacnych producentów – można ich będzie poznać, przepytać i pogratulować. I oczywiście wykupić wszystko.
Zależy nam, by dobre jedzenie trafiło w dobre ręce, więc zawiadomcie znajomych.
Ponadto pokazy gotowania, warsztaty pierogowe (Slow Food Warszawa), ciasteczkowa przechowalnia dla dzieci.
16 grudnia, w godz.10.00 - 17.00, FORTECA, róg Zakroczymskiej i Sanguszki
Parking przy Zakroczymskiej